Pitäisikö kiittää yllättäen ja herkullisesti? Onko merkkipäivä lähestymässä? Tai, haluaisitko osoittaa ihan muuten vaan kuinka paljon välität tai kuinka ikävä sinulla on? Aina on hyvä näyttää, että välität. Tässä sinulle viisi hyvää syytä antaa suklainen lahja. 

1. Lahjan antamisesta seuraa hyvän kierre

Lahjan antaminen on pieni ja helppo ele, jolla on suuri voima. Lahjan antaja saa usein ihan yhtä paljon kuin lahjan saajakin. Hyvän mielen, kivan yllätyksen, muiston ja välittämisen tunteen, joka säteilee muillekin.

Lahjavalikoimaan

2. Helppo ja klassinen yllätys

Suklaa on helppo tapa huomioida toista. Pala makeaa kauniissa pakkauksessa on suora viesti välittämisestä. Mikä parasta, lahjan voi nauttia myös yhdessä.

Lahjavalikoimaan

3. Iloa vain parilla klikkauksella

Jäikö lahja antamatta kiireen keskellä? Voit lähettää hyvää läheisillesi kätevästi verkkokaupastamme milloin vain haluat. Vaikka kotisohvalta.

Lahjavalikoimaan

4. Suklaa on yhtä kuin rakkaus

Rakastuneet ovat aina antaneet makeita lahjoja toisilleen. Suklaassa onkin runsaasti "onnellisuushormonia", serotoniinin esiastetta tryptofaania, joka serotoniiniksi muututtuaan saa aikaan mielihyvän tunteita. Hyvä suklaa siis ruokkii omalla tavallaan rakkauden tunnetta.

Lahjavalikoimaan

5. Anna lahjaksi pala Suomea koti-ikävään

Suomen tunnetuinta suklaata Fazerin Sinistä myydään vuosittain useita miljoonia kiloja. Suurin osa tästä päätyy kotimaisiin suihin. Onneksi ulkomailla asuvat saavat myös nauttia Suomen maistuvimman lahjakaupan kautta hyvästä. Vaikka joka päivä.

Lahjavalikoimaan